Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/sofusaps.dk/public_html/wp-content/plugins/commercegurus-toolkit/includes/metaboxes/cmb/init.php on line 746
Priser på hvad professionel administration af ejendomme koster

Ringager 4D

2605 Brøndby

Man.-Tor. kl. 8-17

Fre. kl. 8-15

+45 23 46 07 56

Ringager 4D

2605 Brøndby

Man.-Tor. kl. 8-17

Fre. kl. 8-15

+45 23 46 07 56

Priser – hvad koster administration af ejendomme?
vaerdien-af-professionel-ejendomsadministration-sofusaps-1

Spørgsmålet er hvilken værdi en ejendomsadministrator kan tilføre dig.

Der er to muligheder: Du kan få løst opgaverne på timebasis, hvor der ud fra differentierede timepriser betales for de timer, der er brugt. Eller vi kan aftale en fast pris.

Vi arbejder med forskellige former for kontrakter og skriftlige aftaler med vores kunder. På den måde sikrer vi, at de enkelte opgaver er klart defineret. Det betyder, at det altid er tydeligt, hvem der gør hvad og hvornår. Det er vores garanti for, at alle opgaver bliver løst optimalt og til tiden.

Hos os bliver der ikke faktureret ekstra for f.eks. omkostninger til transport eller for tidsforbruget ved befordring – kun den rene timepris.

Ved et længerevarende samarbejde aftaler vi sammen et fast månedligt beløb. Hvis det handler om mindre tidskrævende og tilbagevendende opgaver, som f.eks. administration af løn og bogføring, udarbejdes et ”aftalebrev” med de aftalte timepriser.

Har du brug for en mere detaljeret aftale, hvor vi er involveret i hele din økonomistyring og rapportering, udarbejder vi en skriftlig kontrakt. Alle arbejdsopgaver, der ikke er aftalt i en fastprisaftale, bliver faktureret på timebasis.

Hvad betaler jeg en professionel ejendomsadministrator for?

Ejendomsadministration er en vigtig aktivitet både i forhold til økonomi, men også i forhold til de henvendelser der kommer fra beboere, erhvervslejere, ejendomsmæglere, leverandører m.m. Det er desuden vigtigt, at kommunikationen bliver håndteret hurtigt og professionelt.

Hos Sofus Ejendomsadministration tilbyder vi en bred vifte af serviceydelser indenfor ejendomsadministration. Og vi sørger altid for at få beskrevet opgaven bedst muligt, så vi kan give et seriøst og konkurrencedygtigt tilbud på ejendomsadministration, bogføring, huslejeopkrævning, forbrugsopgørelse, rapportering og årsregnskab m.m.

Vi kan love dig, at du ikke bliver faktureret for f.eks. omkostninger til transport eller for tidsforbrug ved befordring – du betaler kun den faktiske timepris.

Se prislisterne for administration af ejerforeninger og andelsboligforeninger:

Når vi laver et tilbud på ejendomsadministration tager vi udgangspunkt hvad ejendomsadministration faktisk koster – altså de faktiske forhold.

Flere faktorer spiller ind, når vi skal give et tilbud på ejendomsadministration blandt andet antallet af lejere, udarbejdelse af endeligt årsregnskab, antallet af forbrugsregnskaber og ajourføring m.m.

Ønsker du at finde ud af, hvad ejendomsadministration koster i dit tilfælde? Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en professionel og samtidig konkurrencedygtig ejendomsadministration.

Vil du ringes op?

Har du en ejendom?
Og har du spørgsmål om hvad Sofus Administration kan hjælpe med?
Du er velkommen til at ringe til  +45 23 46 07 56
eller send os en email på tmc@sofusaps.dk.
Telefonisk henvendelse:
Mandag-torsdag kl. 8.00-17.00
Fredag kl. 8.00-15.00.

Bemærk: Alt dialog bliver behandlet fortrolig i overensstemmelse med reglerne for persondataforordningen.
=
Top