Kundecases

Mærkbar værdiskabning når ejendomsejere skifter til Sofus Administration.

Eksempler på hvor vi ofte forbedrer bundlinjen:

Korrekte arealer i forhold til lejekontrakter​

Hos tidligere administrator: Forkert opgjorte arealer, så ejendommens ejer f.eks. har fået en alt for høj egenandel af de samlede udgifter.​

Opgørelse af forbrug og optimering af fælles-/driftsregnskaber​

Vi reviderer til ”de korrekte” udgifter og ”den rigtige” fordeling af udgifterne overfor lejerne i relation til opgørelsen af fælles-/driftsregnskaberne.​

Kundecases

EG Danmark Logo

Vi outsourcede tilbage i starten af 2011 vores ejendomsadministration og bogholderi til Sofus Administration, og vi er yderst tilfredse med samarbejdet.

Sofus Administration arbejder målrettet og professionelt med vore ejendomme og lejere, hvilket er med til at holde styr på alt fra huslejeopkrævninger til forbrugsregnskaber.

Samtidig får vi troværdige tal og afstemninger i form af kvartalsvis rapportering samt et internt årsregnskab klargjort til vores revisor.

I vort daglige samarbejde har vi stor glæde af Sofus Administrations proaktive tilgang til ejendoms-administrationen, som giver os sikkerhed for, at der ikke er noget, som falder imellem to stole.

Serviceniveauet er højt, og medarbejderne er særdeles kompetente, initiativrige og venlige.

Vi giver Sofus Administration vore allerbedste anbefalinger.

Henrik Mikkelsen, partner

EG Ejendomsgruppen Danmark A/S
Capital Investment Logo

Vi anvender Sofus Administration som en af vore faste eksterne partnere indenfor ejendomsadministration.
Sofus Administration løser på vegne af Capital Investment en bred vifte af opgaver omkring de ejendomme, hvor vi har det overordnede ansvar.

Det vil sige alt fra lejeopkrævninger, varslinger og forbrugsregnskaber til betaling af leverandører, bogføring og regnskaber. Alle leverandørudgifter godkendes/betales via et integreret workflow system.

Vi anvender endvidere CFO ydelser fra Sofus Administration til rapportering og budgetopfølgning. I den forbindelse har vi fået vores egen direkte adgang til Sofus Administrations ledelsesinformationssystem.

Sofus Administrations fagligt dygtige medarbejdere og deres fuldt udbyggede IT-system sørger konstant for, at opgaverne bliver løst optimalt.

Hvis du skulle ønske en ekstern samarbejdspartner, som har specialiseret sig indenfor ejendomsadministration til en fornuftig pris, kan vi kun give Sofus Administration vore varmeste anbefalinger.

Claus Klostermann, partner

Capital Investment A/S

Har du en ejendom?

Og har du spørgsmål om hvad Sofus Administration kan hjælpe med?